OurFashion

Palvin Barbi nyalókák közt

2012.május.21. 15:29

fashionista

0 komment

Édes élet, édes csábítás - így írható le az új L'Oreal sminkkollekció, a Miss Candy, amit maga Barbi ihletett, hiszen ő is épp ilyen üde, bájos és kacér. A kampányfotókon ez tökéletesen megmutatkozik, hiszen szerepet kap a modell vicces és játékos természete és sokoldalú szépsége is.

A nyári kollekcióban egyébként a narancs és korallszínek mellett a hűsítően friss türkiz dominál (Color Infaillible szemhéjpúder 2.419 Ft), a legérdekesebb termékeknek pedig a csavart mintájú Glam Shine szájfények (2.849 Ft) ígérkeznek a kontrasztos színösszeállításukkal.

De persze nekünk, magyaroknak a lényeg Barbi, aki a L'Oreal legújabb szépségnagyköveteként indul a legújabb világhódító útjára ezzel a kampánnyal. Szerintünk tökéletes benne!

Forrás: sajtóközlemény

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása