OurFashion

The Vogue Festival 2012 - Fesztiválozás kicsit másképp

2012.május.08. 15:18

fashionista

0 komment

Bakos Eszter vendégcikke

Pár hete zajlott le a Londonban megrendezett Vogue fesztivál, melynek 2 napján olyan nevek vettek részt, mint Christopher Bailey, Nigella Lawson, Domenico Dolce, Stefano Gabbana és Stella McCartney.

Rengeteg remek program volt, mint például beszélgetések a tervezőkkel, stylistokkal és persze a divatvilág összes képviselője és követője is jelen volt. Rengeteg fotós, modell, tervező, valamint a divatipar bennfentesei osztották meg tudásukat és egyes 'titkaikat' a résztvevőkkel.

A Vogue fesztivál alkalmával alapos betekintést kaphattak a résztvevők a Vouge és a divat világába. Azok a szerencsések, akik el tudtak menni, azok megtekinthettek egy beszélgetést Domenico Dolce-val, Steffano Gabbana-val és a brit Vogue főszerkesztőjével, Alexandra Schulman-nal, ahol olyanokat tudhattunk meg a tervezőpárosról, mint például milyen fontos nekik a szerelem, a család és az olasz
virtus. Egy kisfilmet is bemutattak, mely során három koncepciót mutattak be, és megosztották még a tervezési szokásaikat is.

Az egész fesztivál ideje alatt a fodrászok segítettek a résztvevőknek abban,
hogy mindig tökéletesen nézzenek ki és egy kis bemutatót is tartottak a szezon frizuráiból.
Természetesen a sminkünk is mindig rendben lehet a fesztivál után, mert a Giorgio Armani sminkmesterei megmutatták a tökéletes füstös hatású szemek elkészítésének trükkjét. De ha ez sem volt elég, akkor elkészíthetted akár a saját Vogue címlapodat is, rögtön a Vogue stand mellet, amely során megtekinthetted az elmúlt évtizedek legnépszerűbb és legemlékezetesebb címlapjait is.

A fesztivál második napján Laura Bailey, Anne Robinson és Mary Portas beszélgetett és vitatták meg a kor fontosságát és mi az a korhatár, ami még belefér a divat világába vagy, hogy egyáltalán van-e ilyen. Stella McCartney is megosztotta a résztvevőkkel hogy mi a sikerének titka, a család fontosságát és az olimpia ruhák tervezési folyamatába is bepillantást engedett. Vele tartott jó barátnője, Kate Hudson is.

Csak egy pár momentumot emeltem ki a sűrű programból, de szerintem az első Vogue fesztivál nagyon sikeres volt, és szerintem évről évre nőni fog a népszerűsége. Aki teheti, menjen el, mert minden divatrajongónak egy meghatározó élmény lehet.

A Mulberry egy limited edition pólóval készült az alkalomra:

Forrás 1, 2, 3, 4

Megosztás:
0 komment

Címkék: vogue dolce and gabbana mulberry

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása