OurFashion

Bronzba borulunk

2012.május.03. 07:19

fashionista

0 komment

A tegnapi nap is bizonyítja, hogy ezerrel belecsöppentünk a nyárba, rövidnadrág-flipflop-leégés. A nyár közeledtének apropóján pedig itt vannak a megszokott bronzos sminkkollekciók és persze a napkrémek terén is előrukkolnak a gyártók olyan újdonságokkal, amiket még nem láttunk. Következzen egy körkép a legjobbnak ígérkező újdonságokról:

Az Estée Lauder Bronze Goddess limitált kollekciója évről évre ugyanazt nyújtja: csodás illat, gyönyörű színek, elegáns csomagolás. Idén a koncepció Capri szigetét idézi: a napfényes, kifinomult és fényűző sziget hangulatát érezhetjük a meleg, csillogó arany és metálos színek, napcsókolta árnyalatok segítségével.

A kollekció tagjai árakkal:
Pure Color Illuminating Powder Gelee 10 200 Ft
Pure Color Gloss Shimmering Mirage színben 7000 Ft
Pure Color Five Color Gelée Powder EyeShadow Palette Bronze Sands 13 000 Ft
Pure Color Intense Kajal Eye Crayon Duo White Sands/Molten Lava színben 5800 Ft
Pure Color Nail Lacquer Molten Lava színben 5500 Ft

A kampány arca Hilary Rhoda:

Nekem abszolút a parfüm jön be a leírás alapján (az alap Bronze Goddess-t is imádom): az illat feketribizli likőr és lédús mandarin illatjegyeivel veszi kezdetét, melyekbe a citromlevelek csempésznek napsütést. Napszítta jázmin, gyöngyvirág, és bazsarózsák adják a szívjegyét a parfümnek, ami krémes vaníliával, ámbrával, pacsulival és a pézsmával egészül ki. 100ml ára 14.000 Ft

Az Isadora is bronzba borult: szemhéjpúder trió, arcpirosító stick, rúzs, szájfény, bronzspray és púderecset tartozik a kollekcióba, amely természetes hatású barnaságot kölcsönöz a viselőjének.

A napkrémek terén is sok újdonság jelentkezett:

Az Eucerin legígéretesebb terméke a szezonban a napallergiásoknak szóló naptej (nekem volt napallergiám, tudom mekkora szenvedés takargatni a bőrt nyáron), amely 25 és 50 faktoros verzióban érhető el 5.010 és 6.030 forintos áron vásárolható meg a patikákban. Ezen felül mattító hatású napkrém is kuriózum, ugyanis ezzel a kifényesedés veszélye nélkül védhető az arcbőr.

A Nivea Protect&Sun a védelmet a természetes és hosszantartó barnasággal kombinálja, pigmentek vagy önbarnító anyagok használata nélkül is. Az édesgyökérből származó összetevő, a glicirretin sav nevű hatóanyagának köszönhetően, amely fokozza
a bőr melanin termelését, és még hosszabb ideig tartó barnaságot eredményez. 20 és 30 faktoros verzióban kaphatóak.

A Garnier Golden Protect ötvözi a napvédelmet és a szépségápolást: monoi olajjal és arany gyöngyházzal gazdagított összetétele csillogó bőrt eredményez és csodás illata van. Szintén 20 és 30 faktoros verzióban kaphatóak 3.499 és 3.999 forintos áron.

 Forrás: sajtóközlemények

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása