OurFashion

Napi meglepetés: TOTHBORI Tóth Bori nélkül

2012.április.24. 11:52

fashionista

0 komment

Az alábbi sajtóközlemény most érkezett:

Tóth Bori divattervező 2012. január 1-én a szalon bezárását követően megvált a TOTHBORI márkától. A márka további tevékenységében semmilyen módon nem vesz részt, elkülönül tőle.

Tóth Bori jelenleg alkotói fázisban van és még ebben az évben új márkanévvel, két egymástól markánsan elkülönülő új márkavonallal jelenik meg a hazai és külföldi piacokon. Az egyik egy alacsonyabb árkategóriájú, fiatalos konfekcióvonal, a másik egy nagyon magasra pozícionált, kiemelt művészi értéket hordozó couture vonal. Az új kollekciók várhatón az őszi szezon újdonságai lesznek.

Ez a hír teljesen meglepett, hiszen egyértelműen konfliktust sejtet: ha egy tervező elkülönül a saját nevét viselő márkától, ott valami nagy dolog történhetett... Nehezen fogom vissza magam egy esetleges OTP befektetésekkel kapcsolatos találgatástól, de mivel nem akarok pletykákat indítani, így inkább annyit ígérek: megkérdezzük Borit arról, hogy mi történt, és hamarosan beszámolunk róla.

Kép

Megosztás:
0 komment

Címkék: tóth bori tothbori

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása