OurFashion

2012 őszi/téli trendjei: a hosszú szárú kesztyű

2012.április.24. 09:21

fashionista

2 komment

Még a tavasz közepén járunk csak, de nekem már van is kedvenc őszi trendem, ami nem más, mint a hosszú szárú kesztyű: egy egyszerűbb szettet is olyan elegánssá tesz, mintha éppen az operába készülne a viselője, ráadásul egyáltalán nem elcsépelt darab, az utóbbi években nagyon keveset láttam belőle a hűvösebb hónapokban. Egy klasszikus, fekete darabbal nem lehet mellélőni (de azzal a neonpink Betsey Johnsonnal már annál inkább), ráadásul csodásan mutat, ha egy csillogó, nagyobb karperecet húzunk fölé.

Az se ijedjen meg, akinek nem a legtökéletesebb formájú a karja, ugyanis rövid, vagy könyékig érő ujjakkal rendelkező felsővel is viselhető, mint ahogy azt a Carolina Herrera, a Dior vagy Diane von Fürstenberg kifutóján is láthattuk.

Nektek hogy tetszik a hosszú szárú kesztyűmánia?

Alexander Wang, Antonio Berardi, Betsey Johnson

Carolina Herrera, Chanel, Christian Dior

Diane von Furstenberg, Doo. Ri., Givenchy

Haider Ackermann, Jason Wu, Jean Paul Gaultier

Lanvin, Nina Ricci és Tory Burch (Rajzák Kinga által bemutatva)

Képek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

topankablog.hu · http://topankablog.hu 2012.04.24. 09:30:40

Naná, hogy viselem, pár éve igencsak hasznos volt a rövid(ebb) ujjú kabátokhoz.

samtelen 2012.04.24. 10:27:38

Szuper. Épp a múlt héten vettem egy felkarig érő fekete szaténkesztyűt a Nagymező utcai Glamour kellékboltban. Ezek szerint pont beletenyereltem a trendbe :-)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása