OurFashion

Trendriadó: földig érő ingruhák

2012.április.20. 19:13

fashionista

0 komment

Rengeteg színben lelhetőek fel a földig érő ingruhák a kedvenc webshopjaimban (a lenti képeket a net-a-porter.com és a Topshop kínálatából válogattam), melyek népszerűségét az adja, hogy szellős és kényelmes viseletek a forró nyári szezonban, hordhatóak elegáns és kevésbé formális alkalmakra is, de mégis egyediek, hiszen az ember inkább a combközépig-térdig érő darabokhoz van szokva ebben a műfajban.

 
Charlie By Matthew Zink kobaltkék selyemsifon ingruha 412 EUR
Bottega Veneta narancssárga selyemruha 3.400 EUR
Marlene Birger bíborszín kreppdzsörzé ruha 255 EUR
Jil Sander ruha 2.740 EUR
Topshop korallnarancs ruha 25 EUR

Nézzük, hogy a hírességeken hogyan mutat ez a divathullám - ők valamiért a fehér darabokat preferálják:
Evan Rachel Wood egy szuperelegáns, csipkével kombinált Alessandra Rich ruhában tündökölt a velencei filmfesztiválon - ez egyáltalán nem hétköznapi darab, hiszen a szoknyarész nagyon hangsúlyos, de Rachel hibátlanul tudta viselni: maga volt a megtestesült elegancia benne.

shirtdress_alessandrarich_evan.jpg

Meryl Streep a The Rainforest Fund jótékonysági koncertjéhez választotta ugyanezt a darabot - ő nagy rajongója a tervezőnek, ugyanis a Golden Globe díjátadón is egy csipkebetétes Alessandra Rich ingruhát viselt.

merylstreep_alessandrarich.jpg

Leelee Sobieski időtlen eleganciája Grace Kellyt idézi ebben a klasszikus vonalvezetésű, A-vonalú szoknyás Jil Sander darabban, melyet a Tribeca filmfesztivál Vanity Fair partiján viselt.

shirtdress_jilsander_leelee.jpg

Forrás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása