OurFashion

Pasztellmánia - a fürdőszobában is

2012.április.19. 16:11

fashionista

1 komment

Már lassan belefulladunk a vaníliafagyiba, az epres vattacukorba, a babakék holmik millióiba és a mentaszín cuccok ezreibe, pedig valójában most jön a java, hiszen ezek az árnyalatok a fürdőszobánkat és a sminktáskánkat is birtokba akarják venni:

A Douglas Absolute Pastel termékcsaládja visszafogott levendulaszínű és krémes árnyalatú szemhéjpúderekből és barackvirágszirmot idéző szájfényekből áll, az YSL új illata, a L'eau Parisienne egy metszett babarózsaszín üvegben idézi a virágcsokrok (gyöngyvirág, ibolyalevél, rózsa), a feketeribizli és a pézsma illatát. Pasztellsárga csomagolást kapott a Toni&Guy Glamour termékcsaládja, amelynek a fényszéruma igazi napsütéses hangulatot idéz. Az IsaDora palettája nem a legszebb, de a színei rendben vannak: pillecukor, világoskék, halványlila és babarózsaszín árnyalataival csodasminkeket lehet készíteni. A márka tavaszi kollekciójába csillámló szemceruzák és rúzsok is tartoznak. Egy ilyen púderszínű parfümszóró mindig is nagy álmom volt: tökélete éke egy női fésülködőasztalkának a klasszikus eleganciájával. A J.S.Douglas Söhne termékcsalád hangulatában és színeiben tökéletesen passzol hozzá, hiszen ugyanazt a stílust idézik.

Ti szinkronizáljátok a ruhátok/sminketek színét?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.04.19. 23:17:06

Hát, őszintén, a fürdőszobában kevésbé zavarnak a pasztell színek, mint magamon :)...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása