OurFashion

Minden ami kell a USE tavasz-nyári kollekciójából!

2012.április.16. 14:37

*Bianka*

3 komment

Egyszerűbb lenne posztolni az albumot, mert megint megigézett egy egész kollekció, de mégis azért megpróbáltam leválogatni azokat a darabokat, amik a leginkább tetszenek. Igazából már pár szezonnal ezelőtt rájöttem, hogy a magyar divattervezők és márkák közül a saját stílusomhoz leginkább a USE darabjai állnak közel, és ezt az érzést minden alkalommal megerősítik.

A kollekció mindkét vonala nagyon tetszik, a pasztell irány igazodik a nemzetközi trendekhez, míg a fekete-fehér outfitek a klasszikus eleganciát sugározzák mégis a tervezők belecsempésztek a fazonokba valamiféle végtelen modernitást és ettől lett nagyon izgalmas az összhatás.

Jól ismert fazonok igaz vissza-vissza köszönnek a lookbook lapozgatása közben, de én ezt korántsem bánom, hiszen a márka már eljutott odáig, hogy állandó fazonjait megújítva sem válik unalmassá.

Következzenek tehát a kedvenceim, amiben kiemelkedő szerepet játszik a táska:

 

Stáblista:

photo: Márk Viszlay

make-up: Berni Titkos

hair: Travis@Hairclub

model: Vani@Attractive

photo assistant: Pityke Várfi

make-up assistant: Eszter Magyar

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Jula Watson 2012.04.16. 15:39:41

Nagyon szép a modell lány!

2012.04.16. 17:11:30

Szép a lány de a ruhák is...

Bee Boszy 2012.04.18. 19:52:56

Nagyon ízléses és finom összeállítás ez. - Ai shite imasu, USE! :-) Azért írtam japánul, mert borzasztóan tetszik az utolsó előtti ruci távol-keleties hangulata. Valószínűleg nem az volt a koncepció... Csak az én fantáziám láttatja velem olyannak, de akkor is: a könnyed esés és a mintázat egy japán yukatát idéz fel... Ééés még a 3. képen szereplő fekete öves fehér ruha is olyan mesés!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása