OurFashion

Ki mit viselt a Coachella fesztiválon?

2012.április.16. 12:24

fashionista

0 komment

A Coachella hétvégi elstartolásával hivatalosan is kezdetét vette a fesztiválszezon, és szerencsére idejekorán el tudunk lesni pár stílustippet a híres fesztiválozóktól, hogy majd a Szigeten mi is a legjobb formánkat hozzuk.

Lauren Conrad és Lea Michele a Lacoste Live!-on futott össze. Mindketten narancsos árnyalatú napszemüveget, fehér felsőt és bézs cipőt választottak az alkalomra. Ők ketten nagyon jól bemutatják a Coachella uralkodó trendjeit, ahol a sztárok kedvenc fesztiválkiegészítőjének a kalap bizonyult, és a többség frizurája is ezt a laza, hullámos stílust követte.

A Mulberry buliján pózoló Emma Watson és Lily Collins a megtestesült üdeség: mosolygósak, csodaszépek és persze übertrendik a légies ruháikban. A kalap és a kistáska náluk is kötelező kiegészítőnek bizonyult. 

Katy Perry átlátszó maxiruhában, Ray Ban napszemüveggel, virágokkal a hajában és bőr kistáskával  hozza a klasszikus hippilány karaktert.

Később Rihannával ölelkezett össze: itt már flitteres-virágos miniruhát viselve, a bulizástól kissé csapzottan.
Come here you: Rihanna was seen giving her friend Katy Perry a warm embracve as she performed at Coachella today
Fergie is hippilánynak öltözött: laza szabású, krémszínű maxiruhában, rojtos mellénnyel és széles karimájú kalappal csodásan festett, mellette észre sem lehet venni a férjét, Josh Duhamelt, aki a farmer+póló kombóra tette a voksát aznap.

Blending in: Singer Fergie channeled her inner hippie as she and husband Josh Duhamel attended Coachella Music Festival at the weekend

Másnap feketére váltott: a rojtok maradtak, de a fémes kiegészítők, a motoroscsizma és a flitterek miatt rockosabb lett az összhatás.

Back to black: The London Bridge singer was dressed a little more rock and roll for her second day at the festival

Diane Kruger a szerelmével, Joshua Jacksonnal öltözött össze: a szürke árnyalatokat választották, amit Diane pólójának élénkebb betétei dobtak fel.

Kate Bosworth minden évben ott van a Coachellán, így tudja: egy kényelmes bakanccsal, sorttal és mintás pólóval nem hibázhat. A cuki halacskás fülbevalója és pink szájfénye csak hab a tortán.

 Vanessa Hudgens virágkoszorúval, fodros toppal és sorttal csatlakozott a hippi trendet követők csapatához.

A change is as good as a holiday: Vanessa Hudgens bravely changed a winning formula and appeared as a hippy today instead of Tiger Lily like yesterday

Rojtok? Pipa.
Kalap? Pipa.
Hippi stílus? Pipa a blúz miatt.
Sort? Pipa.
Ke$ha hozta a papírformát a szettjének kiválasztásakor.

Unflattering: Singer Ke$ha's black shorts clung to her thighs as she strolled through the VIP section

Lindsay Lohan krémszínű csipkeszettje csodás (főleg a sárga napszemüveggel és a mentaszínű táskával kombinálva): rövid, fodros ruha, hozzá kényelmes, vastag, kötött kardigán praktikus és gyben divatos is. A másnapi szűk nadrák+trikó+kalap kombinációjában viszont nem láttam semmi érdekeset. Átlagos.

Dressed up: Lindsay Lohan continued to ignore her judge's advice by partying at Coachella music festival - in some high heels and a mini dress

Who's that guy? Lindsay Lohan was spotted sharing the company of an attractive mystery man at the Coachella Festival on Friday night in Indio, California.

Forrás 1, 2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása