OurFashion

Lana Mulberry-je

2012.április.12. 14:51

fashionista

0 komment

A Mulberry ért a marketinghez. Ezt persze nem a könyvelésükbe való betekintés és kampányhatékonyság-elemzés után merem kijelenteni, hanem pusztán egy egyszerű megfigyeléssel: amikor Alexa Chung stílusát (dióhéjban: rövid tearuhák, ballonkabát, barna Mulberry Piccadilly táska, magasan gombolt blúzok, lapostalpú cipők és szemhéjtus) istenítették a magazinok, utánozták a trenddiktáló bloggerek, és jöttek sorban a Vogue címlapjai is, akkor Emma Hill, a  márka kreatív igazgatója okos húzásként elkészítette az 'Alexa' táskát. Ezzel két legyet ütött egy csapásra: a táska egyszerű, mindenhez passzoló fazonja tökéletesen illett Alexa stílusába, így megőrültek érte a rajongói és stíluskövetői, meg persze azok is, akik minőségi, klasszikus fazonú dizájnertáskát kerestek, hiszen a kiváló minőségű bőrből készült, nehéz fémcsatokkal és az ikonikus postáslakattal díszített kiegészítő egy gardrób alapdarabja lehet.

A következő ikonjuk pedig Lana Del Rey, aki az évtizedekkel ezelőtti, klasszikus Hollywood glamúrját testesíti meg egy csipetnyi humorral fűszerezve. Az ő eklektikus stílusa  inspirálta a Del Rey táskát, ami a Mulberry márka ikonikus elemeit, az angolok praktikumát és az ésszerűséget egyesíti magában.

Az 1250 dollárba kerülő táskát széles körben május 14-től lehet megvásárolni, de 1-1 londoni, amerikai és szingapúri üzletben már most is elérhetőek - meg persze Lana is kapott egyet, hogy mindenki lássa: neki már megvan a saját Del Rey Mulberryje.

A terv:

A design sketch of the Del Rey

A táska:

A Del Rey in Black Soft Spongy Leather

Lanának már van:

Lana carrying her Del Rey in Black (credit: WENN)

Ha már emlegettem az Alexát, íme:

Képek 1, 2, 3

Megosztás:
0 komment

Címkék: mulberry alexa chung lana del rey

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása