OurFashion

Rózsaszín hajjal a Forever 21 kampányban

2012.április.11. 13:12

fashionista

1 komment

Kacérkodom a pasztellszínű hajak trendjével: tavaly már alkalmanként beszíneztem a hajam rózsaszínre, mostanában pedig kékes árnyalatokkal próbálkozom egy Isadora hajszínező spirál segítségével (tiszta retróhangulat az egész, utoljára gimiben csináltam ilyet), így Charlotte Free csodás, szőkéből pinkbe átmenetes hajszíne egészen lenyűgöz a Forever 21 kampányképein.

A durcás tekintete, a cicás szemhéjtus gyönyörűvé teszik pinkhajú kedvencemet, de szerencsére lehet a ruhákra is figyelni, ugyanis az a mentaszín szoknya a rózsaszín blúzzal és hangsúlyos gallérral kombinálva igazán világbajnok lett. A csillagos/csíkos darabokért nem ugrálok, de a sminket azokon a képeken is dicsérem: nagy örömömre tartja magát ebben a szezonban is a pink rúzs.

Nektek hogy tetszik a pinkparádé?

Charlotte Free

Charlotte Free

Charlotte Free

 

 

Forrás 1, 2

Megosztás:
1 komment

Címkék: forever 21 charlotte free

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bee Boszy 2012.04.14. 13:55:58

Tőlem távol áll a pink-mánia, de az 5. és még inkább az utolsó összeállítást bevállalnám. :-)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása