OurFashion

Háromszoros hurrá a királynőnek

2012.április.03. 10:15

**Anna**

2 komment

Daphne Guinnessnek még az otthoni pom-pomos plüss papucsa is magasított "van talpa de mégsincs" darab lehet, talán még a szoros családi köre sem láthatta a couture királynőjét csodás, szinte már földönkívüli megjelenése nélkül. Remélem egyszer eljön az nap, amikor megjelentet egy könyvet, felsorakoztatva benne hihetetlen gyűjteményét. Addig pedig meg kell elégednünk a - szerencsére viszonylag gyakran - megjelenő divatanyagokkal. Alább a Hong Kong Tatler márciusi számában megjelent éteri képeken elmélkedhetünk;  hogy hogyan lehet valaki ennyire szerencsés.

Daphne Guinness Tatler HK 01 Hong Kong Tatler | Daphne Guinness

 

 

 

Daphne Guinness Tatler HK 02 Hong Kong Tatler | Daphne Guinness

Daphne Guinness Tatler HK 03 Hong Kong Tatler | Daphne Guinness

Daphne Guinness Tatler HK 04 Hong Kong Tatler | Daphne Guinness

Daphne Guinness Tatler HK 05 Hong Kong Tatler | Daphne Guinness

Daphne Guinness Tatler HK 06 Hong Kong Tatler | Daphne Guinness

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.04.03. 17:09:24

Szerintem a második a legjobb. Lenyűgöző. Az 5.-en meg az a szoknyarész... Nem irigylem azt, aki megcsinálta :D.

Bee Boszy 2012.04.07. 21:29:36

Fantasztikus képek! Különösen az utolsó... A sarokban az árnyék sokkal misztikusabbá teszi a látványt, mint amilyennek szánhatták. :-)
Ööö... Ezt a "másszunk fel a nagy tükör elé a kandallóra" - megoldást már láttam valahol... Nagyon menő dolog lehet! :-P
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása