OurFashion

Clinique sminkújdonságok

2012.április.02. 13:13

fashionista

0 komment

A Clinique két újdonsággal is jelentkezik most:
Az egyik a Quickliner for Eyes Intense, ami egy sokoldalú szemceruza, mely magas pigmenttartalmának köszönhetően intenzív színével emeli ki a szemet a folyékony tusokhoz hasonlóan. Szivacsos applikátorral is ellátták, hogy ne csak éles kontúrt lehessen vele húzni, hanem könnyedén füstös szemek is készíthetőek legyenek vele. A márka népszerű szemceruzája, a Quickliner for Eyes sikerén felbuzdulva fejlesztették ki ezt a variánst, ami 12 órás tartósságot garantál.

6 színben kapható 5.700 forintos áron az ébenfeketétől, szürkétől és barnától az éjkékig, szilvaszínig és zöldig.

Az Almost Lipstick kultikus rúzsok pedig új árnyalatokat kaptak, a természetes semleges színektől a csinos rózsaszíneken át a lilákig és a mélyvörösig terjed a skála: Tender Honey, Luscious Honey, Spicy Honey, Shy Honey, Flirty Honey, Lovely Honey és Chic Honey. Az új színek mindegyike könnyen viselhető, és enyhe, áttetsző fedést nyújtanak, azaz láttatni engedik az ajkak természetes színét.
Ára 5600 Ft.


Forrás: sajtóközlemény

Megosztás:
0 komment

Címkék: beauty smink rúzs clinique

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása