OurFashion

Felhős, órás, dominós és egyéb táskák Diane Von Furstenbergtől

2012.március.30. 07:57

fashionista

0 komment

Úgy látszik, a 2012-es őszi kollekció kiegészítőinek tervezésekor elgurult a gyógyszer (vagy ezt a kifejezést inkább ERRE a Christian Louboutin darabra kéne használnom?) Diane von Furstenberg kreatív csapatában, ugyanis a táskák nagyon viccesek lettek: kulcslyuk, szívecske, gyöngyfelhő, óra és még ezernyi más darabot találhatunk, amik első ránézésre nélkülöznek bárminemű kreatív koncepciót. Persze aranyosak ezek, van benne egy kis Lulu Guinness utánérzés, de a cukiságnál nem mutat ez a kollekció tovább, a kivitelezés pedig főleg nem győzött meg - bánatomra nagyon messze van ez attól a szofisztikált DvF táskától (Stephanie), ami miatt annyira imádom ezt a márkát.

A kollekció viszont nagyon jól sikerült, szexi darabokat, mély kivágásokat, színblokk összeállításokat láthattunk koktélruhákkal és Diane kedvenc motívumával a szezonban, a kirakósdarabkával. Mustár, ibolya, türkiz és karmazsinvörös színeket párosított össze, hogy kellően dögös legyen az összhatás: szerencsére ez össze is jött neki, biztos vagyok benne, hogy több A-listás celeben is viszontláthatjuk majd ezeket a darabokat.

DVF NYFW

DVF NYFW

Forrás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása