OurFashion

A Louis Vuitton klónok támadása

2012.március.29. 11:56

fashionista

2 komment

Az amerikai dinerek hangulatát cukormázzal borító tavaszi Louis Vuitton kampány annyira jól sikerült (képek róla ITT), hogy rengeteg mindenkit megihletett: a celebek ugyanazokat a szetteket viselik, amiket a kampányképeken láttunk, magyar bulvárlapok és külföldi divatmagazinok is készítettek fotókat, amelyekben lemásolták a hirdetések hangulatát.

Egy jól sikerült editorialban, a kínai Marie Claire hasábjain Masha P. és Anna I. pózol édesen, tortákkal, süteményekkel és persze egy dinerben Amber Gray fotóin. A szettek -természetesen az egyértelmű Louis Vuitton darabok mellett- Prada és Jean Paul Gaultier márkájúak. Szerencsére ez az anyag több lett, mint puszta másolás, hiszen felfedezhatők eredeti ötletek is a képeken.

Marie Claire China cake pictorial

girls fun Marie Claire China

78798 cake3 Masha P and Anna I in Marie Claire China

78798 cake2 Masha P and Anna I in Marie Claire China

Pastel Pastry Photography 7
Pastel Pastry Photography 9

Sajnos a magyar változatról mindez nem mondható el, ugyanis a Hot magazinba készült fotósorozat Ördög Nóráról és Liluról szinte egy az egyben olyan, mint a kampányképek, ahogy arra Velvet is rávilágított már korábban.

A fotós, Nánási Pali szerint persze köze sincs a két dolognak egymáshoz, ezt nyilatkozta a Velvetnek: „Szerettem volna róluk egy olyan sorozatot csinálni, ami a Stepfordi felségek világát idézi. A képek ennek a mintájára készültek, cukormázas vidám, tiszta, friss képeket szerettem volna készíteni róluk. Lehet, hogy hasonlít a végeredmény a Louis Vuitton kampányra, láttam azt a kampányt, de nem ez volt a koncepció”

Khm... érdekes...

Fotók 1, 2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orshe 2012.03.29. 14:45:21

Mondjon bárki, bármit, nekem a magyar változat sokkal jobban tetszik...
Mellesleg megemliteném, hogy a 3. kampányképhez (2012-ben készült) nagyon hasonló kép már készűlt Ördög Nóráról (2011-ben lett publikus)... akkor most azt is kitalálhatjuk, hogy talán Nánásitól másolták a képeket, nem?! ne vicceljetek....
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása