OurFashion

Russian dolls

2012.március.27. 11:41

**Anna**

0 komment

Ha beírjátok a keresőbe, hogy 'russian it girl', a képernyőt azonnal elárasztják a szebbnél szebb street style fotók, melyek többségén garantáltan az alább szereplő lányok egyike látható. Oroszország már rég nem az arany giccsről és a furcsa ízlésről, hanem a legkifinomultabb stilussal megáldott,  fashion addict lányokról híres. A hatalmas, végeláthatatlan gardróbok designer termékekkel vannak megtömve, a kollekciók legjava várakozik ezeknek a nőknek a ruhatárában, hogy majd az igazi ínyencségekre éhes divatfotósok lencsevégre kaphassák a nem mindennapi szetteket. Lássuk akkor a kedvenceket:

Elena Perminova 25 éves modell egy kisgyerekkel és milliárdos média mogul baráttal, Alexander Lebedevvel felszerelkezve támad a kifutóknak. Ulyana Sergeenko, Miroslava üzleti partnere eredetileg fotós és mára már tervező az igazi vintage szépség, aki az 50'es évek nőies vonalait keveri a mai klasszikus darabokkal, neki még a nénis fejkendő is királynőien áll. Az előbb emlitett Miroslava az orosz Vogue egykori divatszekesztője, amúgy Vasylay Duma szenátor lánya, a bloggerek kedvence a csapatból. Igazi fashionista, még egy vállalhatatlan outfit is jól mutat rajta. Vika Gazinskaya tervező, legtöbbször saját kreációiban mutatkozik a kamerák kereszttüzében. Márkája egy külön pusztot érdemelne, ajánlom mindenkinek a honlapját. Mindannyian fantasztikusan különbözőek, mintha direkt osztották volna fel a karaktereket, hogy mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló orosz divatkirálylányt.

 Elena Perminova

elena perminova viktor rolf dress

 

Ulyana Sergeenko

Miroslava Duma

Vika Gazinskaya

Bemutatókra is együtt járnak, igy még ütősebb a hatás.

 

Megosztás:
0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása