OurFashion

Ezerszer inkább a nyár, mint a pre-fall!

2012.március.25. 07:17

fashionista

0 komment

A Louis Vuitton nyári kampányképeit elnézve azonnal Poppy Delevigne helyében akarok lenni: tengerpart, barnulás, párás hőség és SZABADSÁÁÁÁG... Már beindult a tavasz és hamarosan itt van a nyár is, szóval nem kell újra csizmában és nagykabátban slattyognunk, hanem jönnek a szandálok, a peep toe-k és a tipegés, tervezgethetjük a szünidőt.

A képeknek igazából csak a hangulata a magával ragadó, ugyanis a táskák szerintem nagyon unalmasra sikerültek (például ha a második táskát látnám szembejönni a Gellért hullámfürdőjében, biztosan hamisítványnak gondolnám első blikkre), a cipők, az ékszerek és a fürdőruha viszont annál jobb!

A márka 2012-es pre-fall kollekciójával kapcsolatban is vegyesek az érzéseim: az első szett például szuper, nagyon tetszik a színek kontrasztja, a cigarettanadrág és a cipő is de a második már unalmas, a szőrös-zsebes buborékszoknyát pedig kifejezetten taszítónak találom (szegény modell borzasztó szemsminkjéről nem is beszélve). A többi ruha bájos, de nem kezd el viszketni tőle a pénztárcám, hogy az első szembejövő bankban gigászi hitelkeretet igényeljek, hogy megvehessem valamelyiket ...

 

Forrás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása