OurFashion

Ma van a víz világnapja!

2012.március.22. 14:13

fashionista

0 komment

A Giorgio Armani Acqua for Life kampánya idén is elindult, hogya a ghánai és bolíviai közösségek ivóvízellátásához gyűjtsön minél több támogatást: minden egyes megvásárolt, limitált kiadású üveg Acqua di Gio (50 ml, ára 16.500 Ft) vagy Acqua di Gioia (50 ml, ára 18.700 Ft) parfümmel a vásárló 100 liter vízzel járul hozzá a kampányhoz, ezen felül pedig az Acqua For Life Facebook oldalán minden like további 50 liter vízzel segíti a közösségeket. A különleges kiadású parfümöket a Douglas Parfümériákban lehet megvásárolni.

Egy szuper videó is készült a kampányhoz, ami összefoglalja az egész kezdeményezést:

Mivel ma van a víz világnapja, így ideje, hogy lehulljon a lepel arról a meglepetésről, amit már ITT beharangoztunk nektek: egy játékot indítunk, amely során 5 Emporio Armani pólót osztunk ki!


Megosztás:
0 komment

Címkék: beauty parfüm armani

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása