OurFashion

Charlotte Casiraghi Gucci kampányképei

2012.március.21. 10:42

fashionista

0 komment

Az összes kislány hercegnő akar lenni, aztán valahol rájövünk, hogy Caroline, Diana és Grace élete nem az a rózsaszín cukormázzal borított habcsókálom, amire a mesék alapján számítunk. A hercegnők legújabb generációjának tagja Charlotte (ő a legendás monacói hercegnőnek, Grace-nek az unokája), akinek szintén ül a szemében egy kis titokzatosság, dekadens mélabú Peter Lindbergh a Gucci Forever Now kampányhoz készített képein: ízig-vérig elegáns arisztokrata, akinek a félszeg mosolya éppen olyan, mint az anyukájáé.

Átjön a képeken a cél: klasszikus elegancia, örök darabok, amik mindig hordhatóak lesznek. Talán a lovas kampánykép a 'legguccisabb' (a lószerszámok már régóta megjelennek a márka inspirációi között): ráadásul a videón Charlotte zablás kendőt visel, ami még közelebb hozza őt a Gucci hagyományaihoz. 

Charlotte Casiraghi Gucci Forever Now ad campaign

Charlotte Casiraghi Gucci Forever Now 2012 ad campaign

Forrás

Megosztás:
0 komment

Címkék: gucci charlotte casiraghi

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása