OurFashion

Alice Dellal x Chanel

2012.március.19. 10:50

fashionista

2 komment

Első blikkre nekem nagyon furcsa volt Karl Lagerfeld döntése, hogy Alice Dellalt Chanel kampányarcnak választotta, hiszen a rockos stílusú modell a felnyírt hajával nem az a tipikus Chanel szépség. Most pedig meg is érkeztek a képek: a Boy táskakollekcióhoz készültek, és azt kell hogy mondjam, vegyes érzéseim vannak velük kapcsolatban. Alice tényleg csodásan néz ki, a haja teljesen rendben van (persze azért a gyöngyös csatok is sokat javítottak a helyzeten), még a tetoválásai is beleférnek, de nekem az a szaggatott neccharisnya annyira távol áll a fejemben élő Chanel világképtől, mint Makó Jeruzsálemtől.

Természetesen szokás szerint Karl fotózta a kampányt: a barokkos környezet kontrasztja még jobban kihangsúlyozza Alice személyiségének vadócságát. Egy némafilmet is forgattak a kampányhoz, My New Friend Boy címmel, ezt a tovább után szintén megnézhetitek.

alice-dellal-for-chanel-boy-ss12-pic1.jpg

alice-dellal-for-chanel-boy-ss12-pic2.jpg

alice-dellal-for-chanel-boy-ss12-pic3.jpg

alice-dellal-for-chanel-boy-ss12-pic4.jpg

 

Forrás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2012.03.19. 14:08:26

A Chanel számomra is valami különlegeset jelent, és ebbe a szaggatott neccharisnya a legnagyobb jóindulattal sem fér bele.

Bee Boszy 2012.03.25. 20:55:07

Hát igen: Nagy a kontraszt. Mégis az a benyomásom alakult ki a képek láttán, hogy egyben van az egész: Vadócság és kifinomult elegancia jól megférnek egymással... Persze ehhez elengedhetetlen egy kis humor, egy csipetnyi gúny (akár önkritika / önirónia is) és persze egy jó nagy adag merészség. Imádom Lagerfeld-et! Tudja mitől döglik az a bizonyos légy! :-P
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása