OurFashion

Harcolj az életedért

2012.március.18. 22:29

**Anna**

1 komment

Megint kapunk egy kis catfightot a V Magazine jóvoltából, most Doutzen Kroes és Adriana Lima mérkőznek meg egymással majdnem mindent villantó szijakban. Necc, szegecs, fehérnemű, minden mi szem szájnak ingere, férfiaknak nyálcsorgatásra, a lányoknak meg a szokásos irigykedésre hogy "nekem miért nem lehet ilyen alakom". Egyetlen icurka picurka kritikám a képekkel kapcsolatban, hogy az összes póz számomra valahogy  befagyott, látszik az tépésre vonatkozó instrukció tökéletes végrehajtása. Mondom, tökéletes, ez az én aprócska problémám.

AdrianaLima DoutzenKroes VMagazine 01 V Magazine | Adriana Lima vs Doutzen Kroes

 

AdrianaLima DoutzenKroes VMagazine 02 V Magazine | Adriana Lima vs Doutzen Kroes

AdrianaLima DoutzenKroes VMagazine 03 V Magazine | Adriana Lima vs Doutzen Kroes

AdrianaLima DoutzenKroes VMagazine 04 V Magazine | Adriana Lima vs Doutzen Kroes

AdrianaLima DoutzenKroes VMagazine 05 V Magazine | Adriana Lima vs Doutzen Kroes

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bee Boszy 2012.03.25. 20:38:38

Jááájjj, de durva cuccok!!! - Nnnyami! Kit érdekel, hogy pózol a két csaj, amikor ilyen ááállat göncökben nyomulnak! Nem is tudom mi tetszik jobban? - A szakadt neccharisnya, az agyonszegecselt-láncolt lábbelik, vagy a fémhatású/bőr fehérneműk?! Ööö... asszem mind. Együtt. Az egész. :-)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása