OurFashion

Áprilisi MAC újdonságok

2012.március.14. 08:33

fashionista

1 komment

Ismét eltelt egy hónap, ismét újdonságözönnel jelentkezik a MAC - nézzétek meg, mire lehet számítani április 1.-től:

A Too Supreme kollekciójukban a már régóta ismert Sheen Supreme rúzsok (5.300 Ft) új árnyalatokkal jelentkeznek, illetve tollstílusú applikátorral ellátott szájfényekkel (5.600 Ft) is bővülnek. A kampánykép nagyon ütős lett, mivel a tavasz nagy trendje ez a színátmenetesen festett száj, de valahogy a rúzsok engem nem győztek meg a termékfotókon, mindössze egy-két szín tetszik (pl. a Zen Rose fényes fuksziaszíne vagy az Insanely It görögdinnye-rózsaszín árnyalata). A szájfények közül is csak az élénkebbekre leszek kíváncsi: a bézses-barackos árnyalatok most nem vonzanak.

MAC Too Supreme Collection Spring 2012 lipglass MAC Too Supreme Collection for Spring 2012   Information, Photos & Prices

MAC Too Supreme Collection Spring 2012 lipstick MAC Too Supreme Collection for Spring 2012   Information, Photos & Prices

Jön a Zoom Lash spirálok vízálló kistestvére, a Zoom Waterfast (5.100 Ft) Lash is, aminek szintén szuper lett a kampányképe ezzel a plexi szemvédővel. Nyárra kötelező beszerzés egy vízálló szempillaspirál (vagy csak én vagyok olyan hiú, hogy spirálozás nélkül nem megyek strandra?), a Hypnose-om pedig beszáradt már tavaly óta, így nekem mindenképpen kell majd egy.

Forrás: sajtóközlemény

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása