OurFashion

még, MÉG, M É G több nyári kampánykép! Missoni, Calvin Klein, Juicy Couture

2012.március.08. 13:58

fashionista

0 komment

Igen, pont ezt az életérzést akarom én is: kabriózás, lágy szellő fújja a hajamat, csodásan zöld a fű, nem rondítják felhők a kék eget: a Juicy Couture kampányképein Anna Seleznava élvezhette ezt Inez & Vindooth fotóin. A kaliforniai életérzés esszenciáját érzem a képeket elnézve, de a ruhákra ey pillantást se betettem: érzem már rég, hogy a Juicy Couture nem az én márkám.

A színblokk trend jelenik meg a Calvin Klein kampányképeken: Lara Stone Mert Alas és Marcus Piggott fotóin fetreng egy tengerparti sziklán. A márka mindig is híres volt a szuperszexi fotóiról, most is forró hangulata van a fotóknak, de nem túl merész az összhatás - mindenesetre engem határozottan elgondolkodtatott arról, hogy nekem hiányzik egy sárga nadrág a gardróbomból.

Juergen Teller kattogtatott a Missoni fotózáson, ahol a  családon és Mariacarla Bosconon túl Pedro Almodovar és kedvenc színésznői is a kamera elé álltak. A csodás Villa Rosában (Madrid) készített képek nagyon egyediek lettek, de Juergen stílusa engem kiborít (bár legalább van neki), így nem tudom igazán nagyra értékelni a kampányt.

Mariacarla Boscono Missoni Spring Summer 2012 Ad campaign

Blanca Suarez Missoni Spring Summer 2012 Ad Campaign

Rossy de Palma Almodovar Missoni Spring Summer 2012 Ad campaign

Angela Missoni Pedro Almodovar Missoni Spring Summer 2012 Ad campaign

Angela Margherita Theresa Missoni Almodovar Missoni 2012 campaign

Forrás 1, 2, 3, 4

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása