OurFashion

Jeremy Scott puha punk szivárványa

2012.február.29. 10:19

**Anna**

1 komment

Végre végre visszatértem a több mint egy hetes költözéses internet megvonás után, komolyan mondom, egészen megviselt a világháló majdnem teljes hiánya (a mobilon való facebookozás nem számit). Jeremy Scott őrült delíriumát már a kőkorszaki napok előtt meg akartam nektek mutatni, és annak ellenére hogy a New York fashion week már viszonylag régen volt, még mindig úgy gondoltam hogy látnotok kell ezt az igazi anti divat kollekciót. Kurzor, unikornis, fémesen csillogó hologramos anyagok, majdnem minden darab láttán  lehet kicsit fintorogni, de a maga módján fantasztikusan megállja a helyét. A maga módja jelen esetben egy hatalmas, színes, csillámos cuki hányást jelent. A jó értelemben.  

Jeremy Scott Fall 2012 Ready-to-WearJeremy Scott Fall 2012 Ready-to-Wear

 

Jeremy Scott Fall 2012 Ready-to-Wear

Jeremy Scott Fall 2012 Ready-to-WearJeremy Scott Fall 2012 Ready-to-WearJeremy Scott Fall 2012 Ready-to-WearJeremy Scott Fall 2012 Ready-to-WearJeremy Scott Fall 2012 Ready-to-WearJeremy Scott Fall 2012 Ready-to-WearJeremy Scott Fall 2012 Ready-to-Wear


 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Swatch Márkabolt 2012.03.22. 18:32:11

Sziasztok!

A WestEndbena Swatch Márkaboltban kaphatóak a Jeremy Scott által tervezett Swatch órák! Gyertek be és nézzétek meg őket, érdemes!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása