OurFashion

Shop MAC, Cook MAC és Chen Man

2012.február.21. 09:57

fashionista

0 komment

A korábban bemutatott MAC Vera és az új Viva Glamek mellett két másik kollekciót is kihoz a MAC márciusban. A Shop MAC, Cook MAC kollekció maga a csodás színorgia, rengeteg harsány pinkkel és csodaszép csomagolásokkal. A paletták kiemelkedően jól sikerültek, és végre újra lesznek Tendertones ajakbalzsamok is. Rengeteg rúzs, körömlakkok és csábító szájfények is lesznek majd - mindenképpen érdemes személyesen is vetni rájuk egy pillantást.

A másik kollekció egy Magyarországon kevésbé ismert hírességgel, Chen Mannel készült (陳曼). Ő a kínai divatfotózás sztárja, akit stílusteremtő munkái tettek híressé. A MAC-kel való együttműködése a művész szerelem és víz iránti megszállottságát mutatja be. A kék és rózsaszín árnyalatok dominálnak, a legcsodásabb darabjai a kollekciónak pedig a csodásan csomagolt kettős Mineralize szemhéjpúderek lettek.

Forrás: sajtóközlemény

Megosztás:
0 komment

Címkék: mac beauty smink rúzs 2012 tavasz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása