OurFashion

Biotherm újdonságok tavaszra

2012.február.19. 13:08

fashionista

0 komment

Tavasszal nem csak a sminkújdonságok dobogtatják meg a beauty mániások szívét, hanem a rengeteg arc- és testápolási termék is, amit piacra dobnak. A Biotherm két újdonsággal is jelentkezik:
A kiegyenlítő cinkkel és mikrogyöngyökkel gazdagított Biosource bőrpuhító, exfoliáló  arctisztító gélt az esti-reggeli háromlépéses bőrápolás első lépéseként javasolják (utána következzen a tonizálás és a hidratálás). Normál/kombinált bőrre a legmegfelelőbb.
A márka legikonikusabb termékcsaládja az Aquasource pedig éjszakai krémmel bővül. Az Aquasource Nuit egy magas sűrűségű éjszakai krém, amely a balzsam gazdagságát és a gél frissességét ötvözi. Egy olyan hatóanyaggal (P. Antarktika) gazdagították, amely segít megtartani a bőr nedvességét, hogy egész éjszakán át hidratált maradhasson. Februártól kapható 11.900 forintos áron.

 



Megosztás:
0 komment

Címkék: beauty biotherm 2012 tavasz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása