OurFashion

Tavaszváróban a DKNY, Roberto Cavalli és a Free People kampányképeivel

2012.február.17. 15:16

fashionista

1 komment

Ha már úgyis zuhog a hó odakint, legalább itt a blogon próbálok tavaszt varázsolni egy kis kampánykörképpel, hogy hátha a fotók láttán egy pillanatra megfeledkezünk az otromba mínuszokról és elrepülünk a virágzó rétek, lenge szoknyák és zöldülő természet hangulatába.

Stílszerűen New York városa szolgáltatja a hátteret a DKNY Jeans kampányképhez, amelynek modellje Ashley Greene. A vámpírosan fehér arc most is megmaradt, pedig egy ilyen táskát tartva igazán felpezsdülhetne az ember vére, főleg, ha olyan jó idő van, hogy pánt nélküli ruhában lehet lenni.

Karlie Kloss a Free People kampányában szintén New York utcáin turistáskodik, perecezik és sétáltatja a kutyáját olyan időjárásban, amilyenre pont én is vágynék: enyhe szellő, napsütés és simogató meleg. Igazából szinte mindegy is az, hogy milyenek a ruhák.

A Roberto Cavalli kampányképeken Naomi Campbell, Karen Elson, Kristen McMenamy és a tizenhét éves  Daphne Groeneveld pózol aranycsillámos és fekete flitteres ruhákban  Steven Meisel kamerája előtt. Nem annyira tavaszias képek, de így péntek délután pont jók arra, hogy meghozzák az ember kedvét a hétvégi bulizáshoz.

Supermodels Roberto Cavalli SS12 ad 1.jpg

Supermodels Roberto Cavalli SS12 ad 2.jpg

Forrás 1, 2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.02.17. 16:35:33

Azonnal elfogadnám a táskát az első képről és a farmer (?) tunikát az "taxit leintő" modellről:) Úgy érzem, ez a tavasz kedvezni fog nekem:)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása