OurFashion

MAC Vera & Viva Glam

2012.február.16. 14:57

fashionista

0 komment

Na, akkor sorolom:
-mindkét körömlakk
-a lágyabb színű Pearlmatte púder (Flower Fantasy)
-a középső, zöldes Pearlglide szemceruza
Ezek azok a dolgok, amelyeket egyszerűen MUSZÁJ megkaparintanom a MAC Vera kollekciójából, melyet a művésszel közösen készítettek. A márciustól kapható limitált kollekció darabjai játékosak, pasztellesek, tavasziasak, és nagyon különlegesek - alig várom, hogy élőben is megnézhessem, vajon úgy is ilyen lenyűgözőek-e.
Kicsit meglepő, hogy nem egy modellel készült a kampányfotó, hanem egy egyedi Vera mintát használtak hozzá, pedig én úgy megnéztem volna egy pillangószárnyat idéző sminket az utolsó torony pigment felhasználásával...

Már korábban megírtuk nektek, hogy a MAC Viva Glam, azaz az AIDS elleni kampány arcai idén Nicki Minaj és Ricky Martin lesznek, most pedig végre megérkeztek a hivatalos termékfotók és az árak is: A színtelen ajakbalzsam 4.400, a fényes rózsaszín rúzs pedig 5.300 forint lesz - márciustól mindkettő megvásárolható a MAC üzletekben. Természetesen most is az eladásból befolyt összeg teljes egészét az AIDS elleni kampányra fordítják.

A tovább után pedig néhány képet láthattok a rúzst bemutató sajtórendezvényről:

nicki_minaj_mac_viva_glam_launch.jpg

Glamour running all the way through: Nicki Minaj opted for this brightly coloured outfit at the MAC Cosmetics Viva Glam Party at Stage 37 in New York tonight

Black tie: Kelly Osbourne and Ricky Martin both pulled out all the stops for tonight's funky event

Black tie: Kelly Osbourne and Ricky Martin both pulled out all the stops for tonight's funky event

Forrás: sajtóközlemény, 1, 2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása