OurFashion

Csodás ruhák és sminkek az Armani Privé bemutatóról

2012.február.07. 15:32

fashionista

0 komment

Az idei Armani Privé bemutatónak az átváltozás volt a fő témája, illetve a hüllők különleges bőre, amely a zöld ezerféle árnyalatában pompázik, különleges a textúrája és a mintázata is. Hogy ez miben nyilvánult meg? Hangsúlyos vállú krokodilmintás blézerekben, irizáló szoknyákban, csillogó estélyikben és nyomott mintás selyemfényű báli ruhákban, azaz egy olyan vizuális orgazmusban, amely csak a haute couture-re jellemző.

Armani Prive Spring 2012 Couture Patricia Van der Vliet

Armani Prive Spring 2012 Couture collection

Armani Prive Spring 2012 Couture snake inspiration collection

A modellek sminkjét ismét Linda Cantello, a Giorgio Armani Beauty sminkmestere készítette, aki friss, természetes külsőt álmodott a modellekre, egy cseppnyi különleges eleganciával. A természetes alapozás és natúr ajkak a figyelmet teljes egészében a csodás szemfestésre terelték, amely a tavaszi paletta zöldjére helyezett csillogó Gloss D'Armani szájfénytől lett ilyen egyedi.

 

 

Forrás: sajtóközlemény, 1, 2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása