OurFashion

Melinda Maria ékszerek

2012.január.27. 12:04

fashionista

0 komment

Oké, elsőre nem hiszem, hogy sokan be tudjátok azonosítani, hogy ki is az a Melinda Maria, de talán ha azt mondom, hogy ezeket a csecsebecséket szívesen viseli Emma Stone, Kate Beckinsale, Megan Fox, Emily Blunt, Vanessa Hudgens, Shenae Grimes, Elizabeth Olsen, Claire Danes, Emmy Rossum, Minka Kelly, Olivia Wilde és Madonna is, akkor már érdemesnek találjátok végignézni ezeket a csodákat. Az arany/aranyozott, mesterséges gyémántokkal, türkizzel és egyéb féldrágakövekkel díszített darabok nagyon látványosak, egyediek és szerencsére a hétköznapokon is viselhetőek, mert nem túlzottan cikornyásak vagy giccsesek.

Az E! Hollywood 'Bling' királynőjének nevezte Melindát, akinek a weboldalán rengeteg celebfotót, csodás ékszereket és viszonylag baráti árakat is találunk, ráadásul külön megemlítik a jótékonysági törekvéseiket, ami számomra mindig szimpatikus.

Nektek hogy tetszenek?

Emma Stone

Christina Applegate

Jessica Szohr

Megosztás:
0 komment

Címkék: ékszer melinda maria

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása