OurFashion

Atelier Versace Haute Couture 2012 tavasz

2012.január.24. 09:38

fashionista

0 komment

Elkezdődött a Haute Couture Fashion Week Párizsban, azaz az évnek az a csodás időszaka, amely nyálcsorgatással, a saját anyagi helyzetünk miatti siránkozással és irigykedéssel telik. Aztán pár hét múlva, az Oscar díj átadásakor ismét ugyanez történik, amikor nem a modelleken láthatjuk a csodás ruhakölteményeket, hanem a hírességeken. Egy kisebb összegbe mernék is fogadni, hogy a tegnapi Atelier Versace bemutatón látott darabok közül több színésznő is fog válogatni az alkalomra.

A l'Ecole des Beaux Arts volt a helyszíne a bemutatónak, amelyre nem volt példa az utóbbi 8 évben (az Atelier Versace kollekcióknak nem szoktak külön show-t rendezni, hanem fotósorozatokon debütál a közönségnek és az újságíróknak). A 15 darabból álló kollekció szakmai szemmel nézve csodás, részletgazdag, alaposan megkomponált és egységes volt. Rengeteg metálos, fémesen csillogó darabot láthattunk, érezhettünk egy kis Thierry Mugleres beütést a merev mídereknél, de nagyon is követte a tavaszi trendeket a neonszínek miatt. Az erős, harcias, merev copfot viselő Versace nő jelent meg Donatella víziójában a kifutón, ahol Lindsey Wixson és Karlie Kloss is felvonult.

A legkülönlegesebbnek a hajlított acélból készült félkörív merevítések voltak, amelyek hol a csípőnél, hol a nyak vonalában, hol a deréknál, hol pedig a dekoltázsnál helyezkedtek el egészen szoborszerűvé varázsolva a ruhákat.

versace_atelierSS.jpg

versaceatelier1.jpg

Atelier Versace Spring 2012 couture Karlie Kloss

Atelier Versace Spring 2012 couture

versaceatelier2.jpg

versaceatelier3.jpg

versaceatelier4.jpg

 Forrás 1, 2, 3

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása