OurFashion

Love or hate - Rajzfilm kollekció

2012.január.13. 10:04

**Anna**

3 komment

Kicsit sem áll össze nekem a Sorapol tavaszi kollekciója, szerintem az összes öltözék egy külön történetet mesél és kezd el, mely a következő kép megjelenésével teljesen befejezetlen marad. Bár tavaszi kollekcióként van címkézve, szerintem sokkal inkább egy bátor és lendületes projektről van szó, ahol még bizony kíváncsi lennék további fejtegetésre. Giccses, akár a tündérmesék, de megfelelő környezetbe helyezve (bizonyos, hogy a tervező agyán át sem futott ruháinak hétköznapi használata) sokkal jobban kiteljesedhetnek, mint az egyszerű lookbook képeken. 

Sorapol S/S '12 Look Book (NSFW)

 

Megosztás:
3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

orideg 2012.01.13. 10:17:41

a kék kesztyűs és az utolsó love

Kancso 2012.01.13. 13:37:51

A megfelelő környezet alatt gondolom a farsangi bálokat lehet érteni...

agnes szucs · http://www.iiiinspired.blogspot.com/ 2012.01.15. 00:03:36

hát, sok rossz ötlet van itt, és néhány jó is.
és jajjistenem, szatén, meg organza, meg tüll? annyira olcsó, és amint látjuk, szépen varrni is nagyon nehéz őket.

ha mind egy-egy csoda lenne önmagában, akkor engem nem zavarna annyira, hogy nem áll össze "egy történetté", végül is, egyszerre csak egy ruhát viselünk.

üdv,
szűcs
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása