OurFashion

Leárazáskörkép 1.

2011.december.28. 06:30

fashionista

2 komment

Amint vége a karácsonynak, máris kezdődnek a leárazások. Ahogy ezt már megszokhattátok, folyamatosan beszámolunk nektek arról, hogy hol mekkora kedvezményben lehet részetek. Első alkalommal kezdjük is a kedvenc internetes áruházainkkal:

1. ASOS: 50% kedvezménnyel indítják a leárazást, de ne aggódjatok, fog ez még lentebb is menni. Nagyon erősek cipő- és kabátfronton (pl. fűzős, magassarkú bakancs már 20 fonttól, pufidzseki 40 fonttól kapható), de a különleges kiegészítőkínálatukat is érdemes megnézni (pl. csipkegallérok, fülvédők).

2. Net-a-porter: Szintén 50%-os a leárazás, de nagyon érdemes körülnézni, ugyanis egy Michael Michael Kors ballonkabátot 150 euróért, J.Crew pulcsit 32 euróért, T by Alexander Wang trikót pedig már 34 euróért is lehet vásárolni.

3. Topshop: A leárazott holmik többsége 30% kedvezménnyel kapható, szerintem a legjobban a sima topok és pulcsik, illetve a designer darabjaik között érdemes válogatni (nekem az Illustrated People cuccok jönnek be a legjobban).

Ti hogy álltok a leárazásokkal? Belevetettétek már magatokat?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rc_fan 2011.12.28. 11:59:38

én a h&m-ig jutottam, de álmaim kardigánja potom áron lett az enyém -ráadásul ajándék, vagymi

Amine 2011.12.28. 12:44:19

Most néztem a Topshopot, már minden, ami leárazott volt elfogyott. Egyébként még soha nem volt topshopos cuccom, de tervezem, hogy rendelek valamit. Milyen a minösége? Gondolom a h&m-nél jobb, igaz?
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása