OurFashion

Napi kedvencek: Vogue és Elle címlap

2011.december.13. 13:08

*Bianka*

0 komment

Ilyenkor télen kivagyok éhezve mindenre ami színes és egy kicsit is elhozza nekem a nyarat. Talán ezért szerettem bele mindkét lent látható címlapba.

Az első, ami talán egy fokkal kevésbé tetszik, mint a második az a 2012 januári cseh Elle címlapja. A képen Denisa Dvorakova látható és a modell egyszerűen gyönyörű, a styling tökéletes összhangban van a tipográfiával, szóval nem tudok belekötni. Ezt az újságot nem tudnám otthagyni a standokon:

A második az abszolút kedvenc pedig a 2012-es szintén januári Vogue, ami a német piacra készült. Na, ez az a lapszám, amit biztosan megveszek. Carola Remert Greg Kade fotózta. Az Art of Fashion cím pedig végre tényleg találó, ez a kép művészi, a színek gyönyörűek, az anyagok textúrája pedig még képen is lélegzetelállító. Valóban olyan a kép, mintha Carola egy festménybe lenne csomagolva.

Fotók forrása: Fashioncopious

Megosztás:
0 komment

Címkék: vogue elle napi kedvenc

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása