OurFashion

Barbie álom

2011.december.10. 10:53

**Anna**

1 komment

Nekem rengeteg Barbiem volt. Baywachos fürdőruhát viselő, Csipkerózsika, földig érő hajú fodrászolható, sellőfarokkal színváltós hajjal és koronával. Rájuk emlékszem a leginkább a hatalmas dobozból, amiben tartottam őket. Az egyik barátnőmnek később megvolt a Spice Girls összes tagja, mondanom sem kell, mindenki vele akart játszani. Minden lány szeme még most is kicsit megcsillan, amikor egy újabb limitált kiadásról van szó, a  múlt hét pedig bővelkedett a baba újabb reinkarnációival kapcsolatos hírekkel. London és a dip-dyed haj rajongói sem maradnak mosoly nélkül, hiszen a legújabb, színes-foltos frizurájú hölgyet az angol főváros legmenőbb kelet londoni fodrászatának megálmodója, Alex Brownsell keltette "életre". A Bleach szalonban készülnek a legszínesebb, legőrültebb és legtrendibb árnyalatok, amit a most kevésbé bátor, ám gyermeklelkű rajongók Barbie formájában is hazavihetnek. A Tumblr oldalon követhetitek az átalakulásokat, ITT pedig előre megtervezhetitek, hogy milyen színre fessétek az imádott Barbie haját.

 

 Barbie x Bleach London

 

 

 

Barbie x Bleach 03 Barbie x Bleach LondonBarbie x Bleach 02 Barbie x Bleach LondonBarbie x Bleach 01 Barbie x Bleach LondonBarbie x Bleach Barbie x Bleach London

Barbie x Bleach 04 Barbie x Bleach London

Forrás

Megosztás:
1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.12.12. 19:25:01

Hát, nekem sose volt barbim, de ezek után sem gondolom, hogy kimaradt valami a gyerekkoromból...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása