OurFashion

Love or Hate? - Raszta haj a Chanel Resort Shown

2011.december.07. 14:41

*Bianka*

2 komment

Tegnap már nagyon kíváncsian vártam, hogy milyen lesz a Chanel Resort Show, hiszen Srej Zsófi a rajongói oldalán sok backstage képet és infót közölt. Leginkább a hajak miatt voltam izgatott, hiszen meglepő döntés volt Karl Lagerfeldtől, hogy a resort showra raszta hajat álmodott meg.

Srej Zsófit facebookon faggattuk röviden, hogy mégis hogyan készületek a hajak: 

"Sam McKnight készítette a hajakat. Elsőre talán úgy tűnhet, hogy a mi hajunkból készült, de nem így volt, egy műhajat kapott mindenki. A ruhapróbák előtti napon készítték el mindenki műhaját. Egy nap kellett és körülbelül 8 ember ahhoz, hogy előkészítsek a műhajból a raszta kontyokat a showra. A bemutató előtt csak rátűzték a hajunkra, de a rátűzés is körülbelül 30-45 perc volt. Kicsit fájdalmas volt ugyan 8 órán keresztül viselni, hiszen elég szorosan tűzték ránk, de megérte, én imádtam."

Na nektek, hogy tetszik a raszta haj? Love or Hate?

Fotók forrása: Sophie Srej rajongói oldal, Style.com

Megosztás:
2 komment

Címkék: chanel raszta srej zsófi

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bonni 2011.12.08. 18:56:33

A jobboldali aranyruhás nőnek a legjobb a haja és az egész öltözék úgy, ahogy van.

szembeszél 2011.12.26. 12:55:41

pre-fall, pontosabban az arts et métiers show ez, nem pedig resort. egy divatblog ezt tudhatna.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása