OurFashion

JÁTÉK - Nyerj ATTITUDE táskát vagy határidőnaplót!

2011.november.23. 17:13

*Bianka*

3 komment

FELHÍVÁS JÁTÉKRA:

Készíts egy polyvore (vagy photoshop) szettet, amelyben egy ATTITUDE márkájú ruhadarab vagy kiegészítő is szerepel, és az elkészült összeállításodat a teljes neveddel együtt küldd el a bianka@ourfashion.hu e-mail címre jpg vagy png formátumban.

A jelentkezéseddel hozzájárulsz ahhoz, hogy a szettedet feltöltsük a Facebookra, ahol november 28. és december 4. között gyűjtheted a lájkokat a szettedre. A 15 legtöbb lájkot/tetsziket kapott szett közül választja ki a zsűri azt a 3 összeállítást, amely díjakban részesül majd. Szettek beküldési határideje: 2011. november 29. éjfél.

A zsűri tagjai: Bujdosó Bianka & Csomák Melinda, OurFashion; Zoób Kati az Attitude márka tervezője

A döntés kritériumai: Az ATTITUDE márka imidzséhez, klasszikus eleganciára való törkvéséhez legjobban passzoló szett, eredetiség.

A nyerteseket a zsűrizés után azonnal, e-mailen értesítjük majd. A nyerteseknek 7 naptári napon belül válaszolni kell arra, hogy a nyereményüket postai úton, vagy személyesen szeretnék átvenni. Amennyiben a nyertes 7 naptári napon belül sem válaszol, a helyét a zsűrizésben az utána következő helyezést elért nyertes veszi át, akit szintén e-mailben értesítünk majd a nyeremény átvételéről.

Első díj:

Második és harmadik díj:

A játékot nem a Facebook szervezi. Részletes játékszabályokat az alábbi linken találtok, a Facebook oldalunkon pedig több ATTITUDE termékfotót is találtok, amit fel tudtok használni a szett készítésekor. A jelentkezésével a beküldő elismeri, hogy a 18. életévét betöltötte, így megfelel a játékszabályzatban foglalt jelentkezési kritériumoknak.

Megosztás:
3 komment

Címkék: játék polyvore zoób kati attitude

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maripán 2011.11.23. 19:10:18

Polyvore-t nem vagyok hajlando hasznalni....on the other hand van mar jo nehany dolgom az Attitude-bol/tol:)))

A polyvore tipikusan a "bilibe log a keze" tipusu emberek maniaja....:)

Csapó Ágnes · http://petravalazelet.blogspot.com/ 2011.11.24. 10:13:46

nekem csak annyi a problémám,hogy nem szeretem a like-gyűjtős játékokat. Mért nem tud egyből a zsűri dönteni. Én elhinném az ő döntésüket. Nem fogok az ismerőseimnek kuncsorogni,hogy lájkoljanak,hisz nem is érdekli őket.Azért így is teszek fel képet,hisz szeretek játszani. És bizakodni a Fortuna kegyeiben.

Alita Vigo 2011.11.24. 11:32:56

Na igen, és sem szeretem a like-gyűjtős játékokat. Azért némileg előnyben vannak azok, akiknek vagy ezer ismerőse van, azzal szemben akinek csak kétszáz... Na meg sokan azt se szeretik, ha "zaklatják", megkérik őket, hogy légyszi szavazz már a képemre... De hát, a szerencsére bízzuk magunkat, hátha megszánnak egy-két like-val.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása