OurFashion

Love or Hate? - Sokszorosított Magdalena Frackowiak

2011.november.03. 13:05

*Bianka*

1 komment

Ben Hassett készített fotósorozatot Magdalena Frackowiakról a Numéro októberi lapszámába. A modellt legalább 20 szettben lefotózta és a képeket végül montázs technikával készítette el. Nagyon szép munka és fenséges hangulatú képek születtek.

A fotókhoz Lanvin, Dolce and Gabbana, Louis Vuitton, Prada és Giorgio Armani ruhákat és kiegészítőket használtak. Az én egyik kedvencem az első képen látható Giorgio Armani fiatalkori arcképével díszített ruha, ami már több címlapon is szerepelt az őszi szezonban.

 

 

Fotók forrása: Fashionising

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.11.04. 00:05:28

Izgalmasak a képek, el lehet tölteni vele kis időt, míg az ember "bolyong" rajta, és megpróbálja szétválasztani az alakokat. Talán pont az tesz kíváncsivá, hogy nem látunk pontosan, tisztán minden részletet. Ezen kívül annyira nem magával ragadó, csak a koncepció tetszik.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása