OurFashion

Lady Gaga olajba borult sellőként pózol

2011.november.03. 06:44

fashionista

3 komment

Fekete olajtól csillogó testtel, sellőfarkakkal fotózta le Inez van Lamsweerde&Vindooth Matadin fotóspárosa Lady Gagát a Visionaire 61 címlapjához. A kiadvány, amely a 'Larger than Life' címet viseli gigászian terjedelmesnek ígérkezik (a 'kis méretű Standard kiadás kb. 127 cm magas és 91 cm széles, míg a Deluxe Edition 2 méter magas és 144 cm széles) és a mérete miatt a Guinness Rekordok könyvébe kerülésre is esélyes. A nagyobb kiadásból mindössze 250, számozott példány készül, melynek ára 1500 $ lesz.

A fotózáshoz Lady Gaga szőke fürtjeit kék és piros csíkokkal dobták fel, testét beolajozták, majd pedig sellőfarkakba bújtatták (persze ahhoz, hogy a végeredmény ilyen minőségű legyen, nem ártott egy kis Photoshop sem). Minimál sminket kapott csak, hogy a testének drámai feketeségéről semmi se vonja el a figyelmet, miközben kijelentette: 'There is no oil too thick as to destroy the imagination.'

Forrás

Megosztás:
3 komment

Címkék: lady gaga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

think different 2011.11.04. 14:03:02

Ha jól tévedek, akkor az ötletet már ellőtték a Mexikói-öbölben történt BP katasztrófa után, csak nem stúdióban, hanem a tengerparton.

Gaga nagyjából annyira kreatív, mint Rinyácska: lopjunk más fotósoktól, szégyentelenül...

töröltprofil (törölt) 2011.11.04. 16:12:25

@think different:
Hát ja. De attól mèg többet keres mint te vagy én együttvéve...

think different 2011.11.05. 14:52:23

@Szuperpocok:

Nálam csak a Google engine keres többet.

A baj, hogy én semmit nem találok:(
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása