OurFashion

Mit kínálnak az olcsóbb divatmárkák őszre?

2011.október.24. 10:54

*Bianka*

0 komment

Nem nehéz kérdés ez, könnyű megválaszolni, hiszen általában azt amit a nagy divatházak, csupán kicsit lebutítva, egyszerűbb anyagokból és szabásokkal.

A H&M őszi-téli lookbook fotóin remekül látszik, hogy főként a Burberry márkából merített ihletet. Ezenkívül még bátran szemezgetett az Iceberg, a Kenzo és a Prada darabjaiból is. A fotókon Anja Rubik mutatja be, hogy mit kínál a márka őszre és télre. A kötött oversize pulcsikat imádom, a műször kiegészítőket viszont már kevésbé.

A spanyol Zara azonban más márkákat választott inspirációul. Tökéletesen látni a Lanvin, a Gucci és az Emporio Armani fazonokat. De nem túl régen meglepetten fedeztem fel, hogy szinte egy az egyben megtalálható a Váci utcai boltban a Dolce and Gabbana csillag mintás anyagának másolata is. Az őszi-téli kampányképeket nézegetve még talán a Tom Ford női kollekció csipkéit is felfedezhetjük:

Fotók forrása: FGR

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása