OurFashion

Karácsonyi ajándékötletek: barátnőknek 5000 forint alatt

2011.október.23. 20:30

fashionista

0 komment

 Tudom, hogy még október van, és a többség most vált csak balerinacipőről csizmára, én mégis a karácsonyi ajándékok megvásárlására buzdítalak benneteket. Hogy miért? Íme 5 indok:

-ha szeretnéd elkerülni a boltokban a tolongást, akkor most érdemes bevásárlókörútra indulnod.
-ha a plázák közelébe sem akarsz menni, akkor vásárolj az interneten, de mindenképpen számolj pár hét kiszállítási idővel. Rendelj most, hogy ne december 23-án kelljen azon aggódnod, hogy hol lehet az anyukádnak szánt meglepetés.
-az asos.com oldalán 70%-os leárazás van.
-az ebay licitek eltartanak pár hétig.
-marad időd decemberben az ünnepek kellemes részével törődni: forraltborozni, hógolyózni, sült gesztenyét enni, szánkózni és persze szépen be is csomagolni mindent, hogy ne a karácsonyi vacsorához hívó csengőszóra fejezed be a masnikötözgetést. 

Mi a barátnőkkel minden évben egy közös főzés keretében ajándékozzuk meg egymást, de sosem választunk drága ajándékokat. Gondolom ez többeteknél ugyanígy van, ezért összeválogattam egy csokornyi ajándékötletet barátnőknek 1000-5000 forint között, nagyrészt internetes áruházakból.

1. The Teen Vogue Handbook - könyv divatrajongóknak a The Book Depositoryról 9.65 euró (kb. 3.000 Ft) magyarországi szállítással
2. OPI repesztőlakk az Asosról 7 font (kb. 2.400 Ft) magyarországi szállítással
3. Kitson barátságkarkötő arany vagy ezüst színben szintén az Asosról 5.5 fontért (kb. 1.900 Ft) magyarországi szállítással
4. The Body Shop Sweet Lemon csomag mini tusfürdővel, testvajjal és testradírral 8 font (kb. 2.750) az eBayről.
5. Dekorfólia a körömre az Asos 70%-os leárazásán most 3.95 font (1360 Ft) magyarországi szállítással
6. Topshop fülbevaló a márka weboldaláról 4. 25 font (1.500 Ft)
7. Vintage táska az eBayről - a licit most egy fonton áll, kis szerencsével nem megy 12 font fölé, de rengeteg hasonlót találni a legnagyobb internetes piactéren
8. MAC Technakohl szemceruza a karácsonyi kollekcióból 4.500 forintért
9. Topshop pandás pulcsi 7 font (2.400 forint) az eBayről, de a licit még javában tart
10. Garnier Wellness Mangó ápoló csomag (2.199 Ft)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása