OurFashion

Karácsonyi sminkkollekciók 4: Még mindig MAC

2011.október.21. 19:03

fashionista

0 komment

Az első adagot a MAC karácsonyi gigakollekciójából már megmutattuk nektek ITT, most pedig elérkezett az ideje annak, hogy izgalmasabb vizekre evezzünk, ugyanis a szintén novembertől kapható, Ice Parade nevet viselő alkollekció tartalmazza a legjobb darabokat.

Már évek óta mindig veszek egyet a karácsonyi palettákból: megvan a 'Red She Said'-ből a piros paletta, a kockás tetejű a 'A Tartan Tale'-ből, csak a pöttyöset hagytam ki (Magic, Mirth and Mischief), de azt azóta is bánom. Idén a fehér csomagolású, glitteres folyadékkal töltött fedelű, hógömböket idéző hangulatú palettákból a Sultry, azaz perzselő fantázianevű (a képen középen) vándorol a gyűjteményembe csodás rózsaszínes-mályvás-lilás árnyalataival. 

Ezen felül idén is érkeznek a megszokott összecsomagolások - természetesen a limitált fehér tégelyekben és tubusokban, ezüst színű sminktáskával. A szájra való csomagok (rúzst, szájfényt és szájkontúrt tartalmaznak) mellett lesznek a rúzs+szájfény mellett körömlakkot rejtők is. 

A szemek sem maradnak karácsonyra smink nélkül: szemhéjpúdert, szemceruzát, szempillaspirált és ecsetet foglalnak magukban az 'Iced Delights Eye Bag'-ek. A kollekció legkomplexebb és legdrágább darabjai a 'Face Kit'-ek: a szemhéjpalettákról megismert csomagolás itt arcpírt is rejt a szemfestékek mellett, ráadásul ecsetek, rúzs és szájfény is van még a kis neszesszerben.

Szavazzatok: melyik a legkívánatosabb darabja a kollekciónak?

 

 

Megosztás:
0 komment

Címkék: mac beauty smink 2011 karacsony

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása