OurFashion

Love or Hate? - magyarok egy kambodzsai magazinban

2011.október.19. 10:36

*Bianka*

12 komment

Pár hónapja írtunk egy posztot egy magyar fotósról,  Maar Balázsról, aki a kambodzsai F magazinban jelentett meg divatfotókat. Nem sokkal a poszt kikerülése után csörgött a telefonom. Koch Balázs hívott aki lelkesen mesélte, hogy Maar Balázs a volt osztálytársa, és már meglengette előttünk a titkot, hogy bizony lesz még magyar fotós az F magazinban. Így is lett, hiszen Koch Balázs anyaga nem rég jelent meg az ázsiai divatmagazinban. A Hungarian Beaty nevű divatanyag célja, hogy a magyar szépséget, különlegességeket, hangulatot és kissé talán a hagyományokat is bemutassák mind a modelleken mind a tájképeken keresztül.

A képek teljes magyar team munkáját dicsérik. A stylist Nyíri Dávid volt, aki a magyar tervezők darabjai közül válogatott. A fotókon láthatunk, Anna Amelie lószőr mellényt, Dora Mojzes ruhát, Nanushka leggingset, Nubu felsőt. Feltűnik még a Kepp Showroom és Abodi Dóra is.

A képek nekem nagyon tetszenek, talán az első nyitó kép, ahol nekem a sminkként felvitt matyó minta túl direkt lett:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Terézágyú 2011.10.19. 12:27:46

Hát én ebben semmi magyarost nem fedezek fel.

Még a legelső, a "matyó"-tetoválásos maláj lány esetében sem.

penelope garcia 2011.10.19. 13:30:50

Mikor esik már le a tantusz a fotósoknak, hogy nem, nem NEM oké, hogy minden nőnek muszáj nyitott szájjal bambulnia. Nem szexi.
Unalmas. Jellegtelen. Ostoba.
Gáz.

zerolime · http://nullacitromos.blog.hu 2011.10.19. 14:22:34

a modellek borzalmasak, ha az volt a cél hogy velük prezentálják a loves(fejű) nemzetet célt értek.
a képek unalmasak, haloványak, a smink.. no comment...
ha lett volna egy-egy érdekesebb ruhadarab, azt is sikerült közönségessé pózolni.

errgerberger 2011.10.19. 14:27:10

@penelope garcia: Rám akkor néznek így, amikor a fhaszom jár a fejükben. Ki-be.

think different 2011.10.19. 14:45:02

Tény, Balázsnak ezeknél sokkal-sokkal jobb fotói is vannak, az első képen már a világítás, kompozició (vágás?) is nagyon amatőr.
És egy ember sem ártana a csapatba, aki ért a Photoshop-hoz.

think different 2011.10.19. 14:57:25

@penelope garcia: De, szexi.
A világ vezető magazinjainál dolgozó szerkesztők, stylist-ok, rendezők, tervezők, fotósok szerint is az.
2011 van, ezt el lehet fogadni vagy egyedül szembemenni a forgalommal az autópályán és mondogatni, hogy mindenki más hülye.

Check 2011.10.19. 14:58:21

@errgerberger: ezeket a nyitott szájakat elnézve elég kicsid lehet. A helyedben nem büszkélkednék még egy ilyen oldalon is vele...

innovation 2011.10.19. 15:57:57

@think different: Nem, nem sexy. Soha sem volt az. Többször kérdeztem modell ismerőseimet, amire azt felelték, hogy a fotós kérte így, mert sexy. Hát nem az. Az lenne, mosolyognának, vagy csukott szájjal néznének akárhova, de ezek az üveges tekintetek nem gyere be... Vagy nem a felhasználóknak (nekünk) készültek? Mert akkor dugultam!

2011.10.19. 17:23:33

szerintem nem rossz, DE színesebbet vártam, a hungarian paprika picit elcsépelt, túl sok az éjszakai lámpafényes városkép - mintha Budapest csak akkor lenne szép- viszont a "hungarian countryside landescape" talált. A nyitott száj szexiségéről nem tudok nyilatkozni, döntsék el a férfiak, bár szegény leányzónak nem annyira tesz jót, hogy kivillannak a nyuszi-fogai... és LOVE hogy nem viseleteket, hanem kortárs magyar öltözékeket vonultatnak fel!

micimacko007 2011.10.20. 15:12:05

lol..
en ezt nem ertem,olyan mintha ossze lett valogatva random kepekbol az egesz. semmi koze egymashoz, a ruhaknak a tobbsege egyatlalan nem erdekes es 10000szer seen, de itt mar a stylistot hibaznam. az hogy tenyleg minden egyes kepen nyitva van a csajok szaja, inkabb a valogatas kerdese , meg koch nem arra hires hogy tud modelleket iranyitani szepen, arra viszont igen hogy mindenhova bekuldi az uncsi anyagait, meg titeket is felhivott haha. test fotozas szagu az egesz, azt hogy hungaryhoz mi koze azt vegkepp nem ertem.

fashionforme 2011.10.20. 17:19:49

a styling egy nulla.a Koch Balázs meg ennél sokkal többre lenne képes szerintem.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása