OurFashion

Kérem vissza a nyarat

2011.október.18. 22:12

**Anna**

1 komment

Nem kell kabát, se sál, se menő csizmák, csak szeretném, ha megint hőség lenne. Egészen egy héttel ezelőttig pulcsiban lehetett flangálni a városban, mostanra azonban csak a kora reggeli fagyos levegő és didergés maradt. Még megjelennek az utolsó képkockák a nyár szépségesen könnyed pillanatairól, majd hónapokig csak bundákkal meg mindenféle melegen tartó "felszereléssel" lesznek tele a divatanyagok. Doutzen Kroesal búcsúzom a kellemes időtől, aki még egyet nyújtózkodik a napsütötte tengerparton a Muse magazinban.  Hiányozni fogsz napsütés, szeretettel várunk vissza.

 

 

Forrás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.10.19. 17:10:42

a tél is jó:). Minden évszaknak megvan a maga hangulata, a télben pont az a jó, hogy míg kint fagyos hideg van, beburkolózol az orrod hegyéig jó meleg sálakba, pulcsikba, és "elbújsz" a finom melegbe:D...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása