OurFashion

Meztelen férfitesttel díszítik a női divatanyagokat

2011.október.16. 18:56

*Bianka*

0 komment

Többször feltűnt mostanában, hogy egyes fotósok, stylistok és divatszerkesztők szinte eszközként használják a tökéletesen kidolgozott, meztelen férfitesteket a női divatanyagok készítése során. Az egyik legszebb anyag természetesen Richard Avedon (1923-2004) munkássága előtt akar tisztelegni, hiszen az inspirációt a képekhez Richard 1993-as Versace kampánya szolgáltatta.

Az új képanyag, amit Giampaolo Sgura készített az Antidote magazinban jelent meg:

A novemberi lapszámban jelent meg az orosz Vogue új anyaga, ahol Daria Strokorus csodálatos hajjal és stylingban pózol egy szintén meztelen férfival:

Nem csak a külföldi anyagokban fedezhetünk fel feszes férfi fenekeket, hiszen korábban már beszámoltunk Sármán Nóra 2011 FW kollekciójáról, ahol szintén élt a tervező ezzel a megoldással:

 

 

Fotók forrása: Fashion Gone Rogue

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása