OurFashion

Karácsonyi sminkkollekciók 2: Lancôme

2011.október.14. 14:14

fashionista

0 komment

A Happy Holidays névre keresztelt kollekcióval a Lancôme Kate Winsletnek a Golden Hat Alapítvány segítésében végzett munkáját támogatja. A Golden Hat egy nonprofit szervezet, amelynek célja, hogy világszerte segítsen leküzdeni az autisták előtt álló akadályokat és olyan környezetet teremtsenek számukra, ahol önálló és teljes értékű tagjai lehetnek a társadalomnak.

A kollekcióban emiatt az arany kalap motívuma a legfontosabb- ez köszön vissza a gyönyörű kompakt fedelén és természetesen a rózsaszínen csillogó és aranyosan fénylő pirosítón (13.300 Ft) is.

Négy, a rózsaszín és a piros színeiben játszó rúzs is tartozik az ünnepi termékekhez, amelyek csomagolását Kate aláírása és a kalapmotívum segítségével dobták fel, illetve körömlakkokkal is találkozhatunk majd. A L'Absolou Rouge 8.500 forintos, a körömlakkok pedig 4.500 forintos áron kaphatóak- Magyarországon a mai naptól, csak a Lancôme szépségszigeten a Westendben.

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása