OurFashion

Napi tipp: az arany lesz a kötelező szín ősszel

2011.október.10. 17:26

*Bianka*

1 komment

Ha valaki eddig csukott szemmel járkált volna, talán akkor elhiszem, hogy nem vette észre, hogy a nagy divatházak és a helyi dizájnerek őszi-téli kollekcióinak nagy része is tobzódik az arany színben. Idén nem hagyhatjuk ki a csillogást, ha csak minimálisan is de képviseltetnünk kell magunkat a trend oldalán.

Én sosem tudnék felvenni arany ruhát, felsőt vagy nadrágot, a kiegészítők azonban tetszenek ebben az árnyalatban. Főleg ilyenkor ősszel, az őszi színekhez, hangulatokhoz és összeállításokhoz remekül passzol.

Lássuk mit kínálnak a high-fashion márkák:

1. Stella McCartney

2. Oscar de la Renta

3. Diane von Furstenberg

4. Vivienne Westwood

5. Marc Jacobs

6. Burberry

7. Miu Miu

8. Lanvin

 

Hamarosan egy következő posztban bemutatjuk nektek, a fast-fashion márkák arany kínálatát is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.10.11. 13:33:22

Ez a trend nem nekem kedvez... Én a természetes anyagok színeit szinte kizárólag csak úgy és olyan arányban tudom elviselni, ahogy megtalálhatók. A fémszíneket fémeken, minimális mennyiségben, az állatmintákat állatokon:) és mesterséges környezetben semmilyen mennyiségben...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása