OurFashion

Őszi sminkújdonságok 2: Lancôme

2011.október.09. 07:44

fashionista

1 komment

Miután tavaly ősszel megjelent a Lancôme a Teint Miracle alapozója, amelyet azóta több, mint 2.6 millió nő próbált ki (köztük én is) és a különböző női magazinok szavazásain 25 nemzetközi díjat nyert. Most kompakt formában dobták piacra, melynek különlegessége, hogy szárazon és nedvesen is alkalmazható. Szárazon a smink napközbeni felfrissítéséhez ajánlják, mivel javítja és egyenletessé teszi a bőrfelszínt. Nedves felvitel esetén a textúra krémesebb, az alapozó fedése erősebb. 4 színben kapható 11.800 forintos áron.

Egy primerrel, az Effect Miracle-lel is kiegészül a család, ami olyan sminkalap, amely egyenletesebbé teszi az arcbőrt, csökkenti a pórusokat, elrejti az apró bőrhibákat és optikailag finomítja az apró ráncokat. 2 színben kapható (9.700 Ft).

Ahogy a folyékony alapozónak, úgy a kompaktnak is Julia Roberts az arca, aki őzikeszemeivel olyan bájosan néz a kampányképen, hogy elhiszem neki, hogy jól érzi magát a bőrében.

Megosztás:
1 komment

Címkék: beauty smink julia roberts lancome

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chipshop (törölt) 2012.03.30. 17:19:17

A Teint Miracle zsenialis,mielott "raszoktam"volna,Clarins manias voltam-legalabbis alapozot tekintve-de azota eltelt par ev,es a Clarins mar nem fedte teljesen az aprob rancokat:-))Viszont az nem tudtam,h a T Miracle-t lehet nedvesen is haszalni?Most utana olvasok,hogy ezt igy hogy:-))Egyebkent a Lancome ruzsok szornyuek,nagyon gyorsan "lecsusznak" a szadrol es alapveten ugy gondolom,hogy egy tul hype-olt termek,csakugy,mint a Clinique szajfenyek,vagy a BeneTint pirosito(ez utobbi harom hasznalat utan a kukaban landolt).
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása