OurFashion

Konsánszky Dórát is díjazták a HG Design Awardon

2011.október.07. 10:23

*Bianka*

2 komment

Második helyezést nyert el  tegnap este Konsánszky Dóra a HG Design Awardon. Nem meglepő a nevezés és a díj sem, hiszen míg más magyar divattervezők sebtében fotózzák az őszi-téli kampányképeiket és lookbook fotóikat, addig Dóra a nemzetközi szabályoknak megfelelően már elkészült a 2012-es tavasz-nyári kollekciójával és kampányképeivel is.

A kollekciót már bécsi divathéten is nagy sikerrel övezve mutatták be. A kampányképek alapján a kollekció a tavaszias pasztell árnyalatokat és a feketét keveri. Az összhatás a fekete szín használata ellenére sem rideg. A különleges zipzáros megoldásokat a tervező már az őszi-téli kollekcióban is preferálta és most a tavasz-nyáriban is hozzányúlt ehhez a témához. Ezek a megoldások a klasszikus eleganciába tökéletesen csempészik be azt a kis rafinériát, ami igazán egyedivé teszi a kollekciót.

Fotók forrása: Konsánszky Dóra Facebook - Vince Baráti

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.10.07. 13:45:40

Mindig olyan jó érzés magyar sikerről hallani! Nagyon tetszik a kollekció, és csodásak a fotók!

Bee Boszy 2011.10.09. 20:46:51

Komolyan mondom: Nagyon tetszik! Büszke vagyok honfitársamra!!! Eddig kevés példa volt arra, hogy igazán eredetinek ítéljek egy hazai tervezőt. A nagy átlag mesterkélt és nehézkes... Hál az égnek van pár kivétel! Ez pl. egy igazán komoly munka: mind a fotókat, mind a ruhákat illetően. Amit külön kiemelnék... bár lehet, hogy csak én látom bele... de van egy kis grunge + egy csipetnyi cyberpunk beütés is a ruhadarabokban... - És ez a lehetőség igazán lázba hoz! :-)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása