OurFashion

Design Hét Divatszemmel 3.

2011.október.06. 09:48

*Bianka*

0 komment

A csütörtöki nap rengeteg izgalmas divatprogramot tartogat számunkra. Nehéz dönteni közülük, hiszen sok időpontnál van sajnos átfedés. Egy biztos a a POS1T1ON - Use Unused bútorkollekció bemutatóján biztosan ott leszünk:

18:00 és 22:00 óra között tekinthető meg a POS1T1ON - Use Unused bútorkollekció a Gozsdu udvarban.

A hg.hu Design Award 2011 díjátadó és kiállítás 19:00 órától kerül megrendezésre a Szépművészeti Múzeumban. Öt kategória - építészet, divat, grafikai design, interaktív design és terméktervezés - legjobb, 2010. január elseje óta megvalósult három-három alkotását mutatja be a tárlat.

A KEPP Showroom Digital Fashion Show keretén belül látványos digitális trükkökkel, különleges animációkkal és vetítéssel fűszerezett programon 19:00 órától kerül bemutatásra a 2011/12 őszi-téli kollekció.

A Printa Akadémián 19:00 órától lehet megismerkedni a brit grafikus, Rupert Meats nemzetközi hírnevű "This is Rude" márkanéven forgalmazott design termékvonalával.

Megosztás:
0 komment

Címkék: use design hét kepp showroom

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása